Rukometaši Smedereva počeli pripreme – od naredne sezone u novoj grupi

SMEDEREVO, 16. avgust 2023 –Rukometaši Smedereva, pod rukovodstvom trenera Nenada Martića i asistenta Zorana Petrovića, počeli su pripreme za narednu sezonu. U prethodnih nekoliko bili su član Super B lige u grupi Sever-Centar, ali su, odlukom organa Rukometnog saveza, od naredne Smederevci premešteni u grupu Istok-Zapad, što će im znatno povećati troškove.

Prošle sezone Smederevo je bilo na korak od plasmana u elitni rang, ali je izostala uspešna završnica.

– Bez obzira na ovaj transfer, naš cilj se ne menja. Liga je jaka jer su sada u njoj i tri ekipe koje su ispale iz Super lige. Prilično smo renovirali i osvežili tim sa jasnom željom, da se, bez obzira na veće rashode, izborimo za vrh tabele i pokušamo da se domognemo najvišeg ranga – jasan je Nenad Martić.

Pored starosedelaca, na treninzima sa ekipom su i novajlije Vuksan Zmajević (Šamot), Nikola Perazić (Spartak), Ivan Novičić (Kuršumlija), Lazar Vuković i Vladan Janković ( Crvena zvezda), kao i povratnici Miloš Drobnjak i Aleksandar Stepanović. Shodno tome novu sredinu mogu da potraže, Jokić Ristić, Filić, Pešić i Marinković.

Kompletne pripreme Martićevi učenici će obaviti kod kuće, a ugovoreno je i nekoliko test mečeva. Do početka trke za bodove, kojji je zakazna za 23/24. septembar, rivali će im biti Radnički (O), Obilić, Partizan i Inđija.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!