Konkurs za polaznike policijske obuke – 30 policajaca za Smederevo

BEOGRAD/SMEDEREVO, 27. jul 2023 – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za stručno osposoblјavanje za obavlјanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji. Među njima je i smederevska Policijska uprava, za koju je opredeljeno 30 polaznika – 15 za radno mesto policajca i  15 za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposoblјavati za obavlјanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposoblјavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!