Reprezentacija Srbije meč kvalifikacija sa Belgijom igra u Smederevu

SMEDEREVO, 22.  jun 2023 – Fudbalska reprezentacija Srbije u futsalu u elitnoj rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine nalazi se u grupi sa Ukrajinom, Poljskom i Belgijom. Jedan od tri meča u kojima je Srbija domaćin, onaj 20. septembra protiv Belgije, biće igran u Smederevu, potvrđeno je danas portalu podunavlje.info.

Ovu informaciju preneo nam je Goran Lazić, predsednik KMF Smederevo i član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije i Komisije za futsal FSS.

Smederevo je, podsetimo, već jedanput ugostilo najbolju selekciju Srbije u futsalu, tada su se, 2016. godine, otkada su i ove fotografije, u Dvorani Smederevo naši reprezentativci sastali sa Francuskom. Meč je odigran pred prepunim tribinama, a Lazić se, kako kaže, nada da će Smederevci i ovog puta ispuniti Sportsku halu i navijanjem doprineti uspehu naše najbolje futsal selekcije u koju će biti i Smederevac Jovan Lazarević.

Inače, što se tiče ovih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pobednici grupa idu direktno na skup najbolјih futsal selekcija sveta, a najbolјe četiri drugoplasirane reprezentacije idu u baraž. Izabranici selektora Dejana Majesa uspešno su prošli prvi krug kvalifikacija, kada su imali dobre nastupe protiv Francuske i Norveške.

Foto: GFSS i FSS

Skorašnji članci

error: Content is protected !!