Radinačke rukometašice u triler završnici ispustile pobedu

SMEDEREVO, 24. april 2023 – Derbi začelja u 14. kolu prvenstva Super B lige za rukometašice, posle više preokreta, završen je bez pobednika: Mladi radnik – Temerin 32:32 (14:15).

U prvom poluvremenu viđena je rezultatska klackalica, da bi gošće predvođene Nevenom Radić (9 golova) otišle na odmor sa golom prednosti.

Čvršćom odbranom i boljom realizacijom Radinčanke su, zahvaljujući pre svih raspoloženoj Linei Čočaj (11 golova), preuzele vođstvo od 19:16.

Temerinke se nisu predavale, ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je Ljubica Simić (5) pogodila sa sedam metara, ali je isto to u sledećem napadu učinila na ovom meču nepogrešiva Monika Išpanović (9). U preostalih 18 sekundi domaće nisu uspele da realizuju napad tako da je uzbudljiv i do kraja neizvestan susret okončan deobom plena.

Radinčanke naredne subote očekuje duel sa Radničkim sa Crvenog krsta u Beogradu.


Dan ranije, pre utakmice Radinčanki, rukometaši Smedereva su slavili protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli Super B lige u Apatinu sa 30:27.  Sačivali su drugu poziciju sa bodom zaostatka u odnosu na vodeću ekipu Uba. Kod njih sledi dvonedeljna pauza, posle koje će u Smederevu dočekati Inđiju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!