ATV tim uručio novogodišnje paketiće korisnicima Ustanove „Sunce“

SMEDEREVO, 23. decembar 2022 – Korisnici Ustanove za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju “Sunce” danas su imali priliku da se druže i da dobiju novogodišnje paketiće od članova ATV tima Smederevo.

– Cilj nam je bio da, bar na kratko, izmamimo osmehe – kaže Nemanja Rajković, predsednik ovog kluba, najavljujući da će nastaviti sa humanitarnima akcijama, a za narednu godinu planiraju i organizovanje ATV susreta, kao i rekreativnih vožnji i objašnjava:

– Ne biste verovali kakva je organizacija potrebna za jednu vožnju i na kom nivou, na prvom mestu zbog bezbednosti. Imali smo odlične vožnje, uspeli smo da napravimo našu stazu u selu Seone sa delovima koji su prilagođeni kako početnicima tako i iskusnim vozačima. Iz svake organizovane vožnje učimo i delimo iskustva sa ostalim članovima.

ATV tim Smederevo postoji od prošle godine, objašnjava Rajković, kada su počela prva druženja, susreti i zajedničke organizovane vožnje sadašnjih osnivača kluba. Trenutno imaju dvadesetak članova, a otvoreni su za sve koje vožnja ATV zanima, a sve njihove aktivnosti mogu se pratiti preko društvenih mreža, zvaničnog YouTube kanala ATV team SD, Instagram naloga @atv_team_sd, kao i TikTok naloga @atvteamsd.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!