Čelikovim orijentircima 11 medalja na Prvenstvu Srbije na dugoj distanci

BEOGRAD/SMEDEREVO, 9 oktobar 2022 – Ove godine organizacija Prvenstva Srbije na dugoj distanci, poverena je AOK Košutnjak iz Beograda. Organizator je pripremio takmičenje na terenima sela Bikić Do, u Lipovičkoj šumi, na kome je učestvovalo 16 orijentiring klubova iz Srbije sa 169 takmičara. Čelik je nastupio sa 23 takmičara, koji su osvojili 11 medalјa: tri zlatne, jednu srebrnu i sedam bronzanih.

U klubu se najviše raduju medalјama najmlađih, Ilija Milutinović u kategoriji M14 bio je srebrni, dok su treći u Srbiji, osvajači bronzanih u svojim kategorijama: Anka Ranković,  Marta Trajković i Angelina Vučković.  Šampioni Srbije na dugim distancama za 2022. god postali su Čelikovi veterani Bilјana Grujić, Milan Cvetković i Branko Grujić, dok su se bronzani odličjima okitili Nataša Vasojević, Nebojša Milovanović, Nataša Stanisavlјević i Dragutin Jeremić.

Do kraja oktobra, Čelikovi takmičari će imati odlučujuće trke za odbranu titule šampiona, kako u orijentiringu, tako i planinarskoj orijentaciji. Trke će biti na Fruškoj gori u reonu Savina voda, kao i dve na Avali.

Fotografija iz arhive članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!