Veče Azre i novog talasa – sa Borisom Leinerom

SMEDEREVO, 17. septembar 2022 – Etno klub i Udruženje „Razbijanje tišine“ organizuju „Veče Azre i novog talasa“, uz specijalnog gosta – Borisa Leinera. Uz muziku novog talasa/vala 80-ih, oni koji dođu moći će da porazgovaraju sa Borisom, ali i da kupe knjigu „Azrini svjedoci“. Tako glasi naziv nove knjige o verovatno najpopularnijem zagrebačkom novotalasnom bendu i kultnoj grupi svejugoslovenskih prostora, koja donosi 101 svedočanstvo fanova benda koji su doživeli njihove nastupe.

Autori i urednici knjige su Boris Leiner, koji je, fanovi Azre to sigurno znaju, u bendu svirao bubnjeve i njegova partnerka Jasminka Mitrić.

Leiner je, podsetimo, prethodno objavio i autobiografsku prozu “Sve bio je ritam”, u kojoj je takođe izneo neka od svojih iskustava proživljenih u Azri. Na njih, naravno, nije ostao imun ni Branimir Džoni Štulić, pa je njihova medijska polemika trajala nedeljama.

Sa legendarnim bubnjarem Azre, Vještica i još mnogih drugih bendova, druženje ove nedelje, 18. septembra, u smederevskom Etno klubu zakazano je sa početkom u 19 časova.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!