OPS na bis (Koncert na otvaranju Letnje scene BDP – foto reportaža)

BEOGRAD/SMEDEREVO, 8. jun 2022 – Koncertom OPS-a sinoć je otvorena letnja pozornica BDP-a pred 150 ljudi, koliko pozornica ima sedišta. Odsvirali su fantastično i publiku podigli na noge, izveštava reporter portal Podunavlje.info.

“Prvi put posle možda 200 slikanih koncerata, video sam da na binu doleću grudnjaci i gaćice, a bilo je i ono klasično, da publika pali upaljače ili telefone”, iznosi svoje utiske naš fotoreporter.

Gost na koncertu je bio Nebojša Brdarić, dva puta najbolji frulaš Srbije, muzički producent i tonac, koji je majstorski svirao frulu, a koncert je završen bisom uz vatromet.

Inače, neposredno pred sam koncert, Boda (Slobodan Ninković) je dao izjavu za Dnevnik 2 RTS-a, uključenje uživo, k’o da je, daleko bilo, predsednik države ili selektor reprezentacije.

Recimo na kraju, ako ne prepoznajete neka lica na fotografijama, vi – stariji Smederevci i poštovaoci lika i dela OPS-a, da je grupa podmlađena, otišli su Zoća Lazaraević i Miša Nadaškić, zamenile su ih mlađe kolege, a tu su i novi, mladi prateći vokali.

Izveštaj i foto: Vanja Panić

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!