Radovi na uređenju Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Smederevu

SMEDEREVO, 12. maj 2022 – U toku su radovi na uređenju Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Smederevu. Trenutno se radi na zameni parketa u vrednosti od oko 3,5 miliona dinara iz budžetskih sredstava Grada. Plan je da radovi budu završeni do kraja meseca.

Ovo se moglo čuti u razgovoru direktora škole Dragana Jovičića i gradonačelnika Smedereva Jovana Beča, koji je danas obišao radove.

Jovičić je tom prilikom istakao da će na ovaj način učenici dobiti priliku da, posle dvadeset i više godina, vežbaju u najoptimalnijim uslovima, kada je u pitanju podloga u fiskulturnoj sali.

Pored toga, u prethodnom periodu zamenjen je i kotao u vrednosti od milion dinara, okrečeno je šest učionica, zamenjena je rasveta, obezbeđena je računarska oprema, na krovu je postavljena hidroizolacija.

U narednom periodu očekuju se radovi na potpunom sređivanju fiskulturne sale i pratećih prostorija: krečenje, sanacija sanitarnog čvora, zamena pojedinih sprava, ugradnja aksijalnih ventilatora.

Gradonačelnik je rekao da će Grad nastaviti da ulaže u škole, i tako obezbedi sve neophodne uslove za rad i učenje dece, navodi se u saopštenju prosleđenom medijima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!