NSZ: Sajam zapošljavanja idućeg četvrtka u Smederevu

SMEDEREVO, 18. mart 2022 – Nacionalna služba za zapošlјavanje – Filijala Smederevo u saradnji sa gradom Smederevo organizuje sajam zapošlјavanja  u četvrtak  24. marta od   10 do 12  časova, u holu Centra za kulturu Smederevo. Učešće na  sajmu potvrdilo je 16 kompanija koje su prijavile 680  slobodnih radnih mesta za  različite profile zanimanja.

Među obrazovnim profilima potrebnim poslodavcima za ponuđena radna mesta su: inženjeri mašinske, metaloprerađivačke, elektro struke  bravari, zavarivači, električari, operateri na CNC mašinama,  šivači tekstila, obrađivači drveta, konobari, kuvari, šankeri , dostavlјači hrane, pekari, finansijski administratori, prodavci, ekonomisti, komercijalisti i pravnici, pomoćni radnici, portiri, vozači…

Na štandu Nacionalne službe za zapošlјavanje  nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošlјavanja, dok će nezaposleni dobiti  pomoć u pisanju svoje radne biografije.

Ulaz na sajam je slobodan, navodi se u saopštenju NSZ, a poželјno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

Foto/arhiva: podunavlje.info

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!