Zbog snega odložena utakmica u Užicu, pomera se i polufinale Kupa

11. mart 2022 – U FK Smederevo je danas stigao dopis referenta za takmičenja FS Regiona Zapadne Srbije o odlaganju utakmice 17. kola prvenstva Srpske lige Zapad, koja je trebalo da bude igrana ove subote u Užicu između domaće Slobode i Smedereva. Razlog je sneg, koji u ovom kraju Srbije bezmalo bez prestanka pada od ponedeljka, pa je teren, kao što se može videti na fotografiji, praktično neupotrebljiv za igru. Novi termin odigravanja je sreda 16. mart, kad bi, po prognozi, vremenski uslovi trebalo da budu bolji.

Pomeranje subotnjeg susreta uslovilo je i odlaganje odigravanja polufinalnog meča za Kup GFSS, u kome je Smederevo baš u narednu sredu trebalo da se sastane sa ekipom OFK Mihajlovca. Ta utakmica će biti igrana opet u sredu ali 23. marta. Drugi polufinalni meč Kupa GFSS, između Borca 19632 iz Ralje i Slobode iz Lipa biće održan u prvobitno određenom terminu – naredne srede, 16. marta, sa početkom u 14 i 30.

Inače, osim meča Slobode i Smedereva, iz istog razloga – velike količine snega na terenu, odložena je još jedna utakmica 14. kola spskoligaškog Zapada: u Arilju, između domaće Budućnosti i Mačve 1929 iz Bogatića, a susret Takova i Sloge iz Kraljeva biće igran u Gornjem Milanovcu, ali na terenu FK Metalac sa veštačkom podlogom.

Foto: FK Sloboda Užice

Skorašnji članci

error: Content is protected !!