Na trećoj proveri, Smederevci u Vršcu odigrali nerešeno

VRŠAC, 16. februar 2022 – Posle poraza na Adi Ciganliji od Žarkova 1:5 i pobede u Kučevu, u duelu sa još jednim prvoligašem – Radom od 2:0, Smederevci su u Vršcu upisali prvi remi na ovim pripremama: OFK Vršac – Smederevo 1924 1:1 (1:1).

Susret je počeo inicijativom lidera na tabeli Srpske lige Vojvodina. U 24. minutu Vrščani su stigli do prednosti. Na dvadesetak metara od gola Tasića dosuđen je slobodan udarac, koji je izveo Vujić, lopta je zakačila živi zid, promenila pravac i prevarila čuvara mreže Smedereva.

Nije mnogo prošlo, u 32. minutu stiglo je izjednačenje. Ispred gola Vršca srušen je Igor Milovanović, koji je prošlog leta upravo iz Vršca i došao, a siguran realizator udarca sa bele tačke bio je Miloš Zličić. Ovo je novom centarforu Smedereva, rođenom Novosađaninu koji je nedavno pristigao iz tuzlanske Slobode, bio treći gol na ovim pripremama.

Bila je ovo veoma dobro provera za izabranike Save Šašića i njegovih saradnika Ivice Pajića i Dušana Vasiljevića, koji sprovode drugu fazu priprema u Krnjači i za ono što rade na travnatom terenu Kovilovu.

Naredni test zakazan je za subotu 19. februar, na terenu Teleoptika, protiv omladinaca Partizana. Odmah posle tog susreta ekipa se vraća u Smederevo, gde će obaviti završne pripreme. Generalna provera pred nastavak prvenstva biće u subotu 26. februara sa Radničkim u Svilajncu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!