GSSHOS: Kako do besplatnog korišćenja obeleženih parking mesta

SMEDEREVO, 13. februar 2022 – Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smederevo objasnio je način podnošenja zahteva, s obzirom da je ove godine promenjen i zahtevi se podnose preko portala E-uprave ili preko pisarnice Gradske uprave Smederevo.

Žao nam je što su ovih dana osobe sa invaliditetom i članovi njihovih porodica doživljavali neprijatnosti, navodi se u obaveštenju, i iz tog razloga, kako kažu, potrudili su se da dođu do proverenih i tačnih informacija kako niko ne bi bio upućivan na pogrešne ustanove i organizacije. Zamolili su i načelnika GU Smederevo da o obavezi prijema zahteva informiše obezbeđenje Uslužnog centra u Gradskoj upravi Smederevo i službenike, tako da se nadaju da više neće biti nikakvih problema i nedoumica.

Dakle, poručuju njihovim članovima,ako ne umete da elektronskim putem podnesete zahtev, možete pripremiti sva potrebna dokumenta i odneti na pisarnicu Gradske uprave Smederevo, čiji radnici isti moraju da prime, jer je tako jasno naznačeno u Pravilniku koji su doneli.

Detaljnije objašnjenje oko uslova, potrebne dokumentacije i načinima predavanja zahteva nalazi se na sajtu www.savezosi.org .

Ukoliko u postupku odlučivanja, nadležni utvrde da im je potreban još neki dokument, o tome će podnosilac zahteva biti obavešteni, zato je potrebno, upućuju članove, da upišu na nekom od dokumenata kontakt telefon.

Foto/ilustracija: Gradski savez socijalno humanitarnih organizacija Smederevo

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!