Mladi Voždovčani na pozajmici, timu se priključio i Radojević

SMEDEREVO, 12. februar 2022 – Poslednjeg dana prelaznog roka Smederevci su angažovali još trojicu novajlija. Konkurenciju na mestu desnog beka pojačaće dosadašnji član BSK-a Nemanja Radojević (20), dok su iz Voždovca na šestomesečnu pozajmicu stigli vezista, po potrebi i štoper, Stefan Tešić (21) i  univerzalni bonus Miloš Stajković (20).

Miloš Stajković

Nemanja Radojević je prošao školu Sutjeske iz Nikšića, a potom se preselio u Borču, dok je Stefan Tešić bio najpre član Budućnosti Krušik iz Valjeva, a potom i Voždovca. Najmlađi, Miloš Stajković  rođen je u Negotinu, bio đak Čukaričkog i Voždovca, a jesenji deo sezone je proveo na pozajmici u Timoku. Može da odgovori igri na više pozicija.

Tako bi Smederevo, uz povratnike i ranije pristigle novajlije, mogao da bude kompletiran potpuno nov tim. Izvesno je da neće biti baš tako, jer su tu i oni iz prethodne sezone, koji su predstavljali okosnicu ekipe sa prvoligaškim ambicijama.

– Pripreme koje smo započeli 17. januara u Smederevu od prošlog ponedeljka sprovodimo na terenu u Kovilovu. Još ranije nam se pridružio Nemanja Radojević, koji je položio testove u mečevima sa Žarkovom i Radom. Od juče je sa nama još jedan bonus igrač Miloš Stajković. On će zajedno sa Stefanom Tešićem biti na pozajmici do kraja sezone, a obojica su prošli kompletne pripreme Voždovca. Mislim da smo odradili dobar posao u prelaznom roku i zaoštrili konkurenciju za svako mesto u timu – kaže Sava Šašić, prvi čovek na klupi Smedereva.

Posle Žarkova (1:5) i Rada (2:0), Smederevci naredne srede imaju treću proveru, u Vršcu protiv tamošnjeg kluba, lidera Vojvođanske lige.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!