Još jedan povratnik; golman Dobrić ponovo u dresu Smedereva

SMEDEREVO, 20. januar 2022 – Fudbaleri Smedereva su u ponedeljak počeli pripreme za nastavak sezone, a sastav se usput polako dopunjava. Najnoviji novi-stari član ekipe je golman Danijel Dobrić (21), koji se vratio iz Nemačke.

Otišao je u Nemačku prošlog leta, u nameri da tamo nastavi karijeru, ali zbog svega što se u međuvremenu izdešavalo sa epidemijom i uvedenim merama, po njegovim rečima, nije uspeo da sredi dokumentaciju. Po povratku u zemlju imao je nekoliko ponuda, ali nije, kako kaže, ni jednog momenta imao dilemu – vratio se gde je i započeo svoju fudbalsku priču. Svestan je, napominje, da će imati jaku konkurenciju u Nikoli Tasiću, prvom čuvaru mreže Smederevaca, ali isto tako misli da od iskusnog golmana kakav je Tasić može mnogo toga da nauči.

Lista pojačanja, sudeći po onom što se može čuti u klubu, nije zaključena Dobrićevim dolaskom. U najavi su još neka , ali se imena za sada ne iznose u javnost. U Smederevo je, podsetimo, u ovom prelazno roku stigao Predrag Luka, igrač sa superligaškim iskustvom, a tu su, baš kao i Dobrić – povratnici – defanzivac Andreja Sočanac (Mladi radnik Požarevac) i krilni napadač Petar Milanković (Rudar Kostolac).

Foto/arhiva: S.Z.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!