Dragan Alentijev prešao u Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi

SMEDEREVO, 12. januar 2022 – Iako je rukovodstvo Smedereva najavilo da će mladi napadač Dragan Alentijev (20) pojačati redove Petlića, člana Podunavske okružne lige, to se ipak nije dogodilo. Dugogodišnji predvodnik i golgeter mlađih selekcija Smedereva, koji je u jesenjem delu sezone odigrao devet mečeva, od danas je član Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi.

– Rođen sam u Smederevu, ovde sam prošao sve kategorije, od pionira do seniora. Prihvatio sam odluku stručnog štaba, da sa slobodan u izboru nove sredine kako bih sa što više utakmica stekao potrebno iskustvo. Trebalo je da odem u Petlić, ali sam dobio poziv iz petrovačke Sloge, koji sam prihvatio, da u narednih šest meseci, a možda i duže, branim boje nekadašnjeg prvoligaša. Trudiću se da se izborim za status startera i svojim grama i golovima doprinesem što boljem plasmanu mog sada novog kluba – kaže Dragan Alentijev.

Pre Alentijeva, podsećanja radi, redove Smedereva napustili su defanzivac Nemanja Stanković (Dunav Stari Banovci) i vezista Nikola Stojković Piksi (Austrija), a nove klubove mogu da potraže Vladimir Maksimović, Nemanja Plećić, Filip Mitić, Aleksa Stoisavljević, Luka Petković rezervni golman Dušan Antić.

Novi član Smedereva, pre izvesnog vremena, postao je Predrag Luka, igrač sa superligaškim iskustvom,a njemu su se pridružili povratnici defanzivac Andreja Sočanac (Mladi radnik Požarevac) i krilni napadač Petar Milanković (Rudar Kostolac).

Foto/arhiva: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!