Čelik proslavio duplu krunu

SMEDEREVO, 25. decembar 2021 – U organizaciji PSK Čelik, u prostorijama kluba, sinoć je upriličen prijem za sportske prijatelje, novinare i članove kluba, radi obeležavanja kraja sezone.

Predsednica Čelika, Živka Josipović –Bulatović, zahvalila se svima koji su pomogli klubu da ostvari svoju najbolju takmičarsku sezonu i  ukazala na najznačajnije ovogodišnje rezultate.

Čelik je ostvario rezultate koji prevazilaze sve dosadašnje, u 60 godina dugoj istoriji. Drugi put, uzastopno, osvojena je dupla kruna, jer je Čelik šampion države Srbije za 2021. u Planinarskoj orijentaciji i Orijentiringu, u dve sportske grane. Tu su pobede i u kategorijama za Planinarsku orijentaciju seniorki, seniora, pionira, veteranki i veterana. U Orijentiringu sem klupske titule, Čeliku su pripale titule u pionirskoj i veteranskoj kategoriji, dok je seniorska vicešampion države. Bilo je i niz pojedinačnih titula u kategorijama, gde su takmičari Čelika pokazali da im nema premca u državi. Takmičari Čelika, njih 14 bilo je i u sastavu reprezentacije na Balkanskom prvenstvu, na kojem je Srbija osvojila prvo mesto i tako odbranila titulu osvojenu pre dve godine. Ovogodišnje Balkansko prvenstvo je održano na Vučju u Crnoj gori kod Nikšića. Sve ovo je vrednovano kroz kategorizaciju, tako da Čelik u 2021. godini ima 20 kategorisanih sportista od kojih je 13 seniora i 7 juniora. Najmlađi i najuspešniji takmičari dobili su prigodne poklone i veliki aplauz prisutnih članova i prijatelja kluba.

Tako je Čelik ostvario uspeh koji će se teško ponoviti, ali je ujedno sebi dao zadatak, stepenik više. Čelik je, ostvarenim rezultatima, na najbolji način obeležio svoj jubilej, a članovi kluba, osvajači titula, umeli su da proslave uspehe.

Foto: Arhiva članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!