Javna rasprava o Lokalnom akcionom planu za rodnu ravnopravnost 2022-2025.

KOVIN, 21. dDecembar 2021 – U postupku pripreme Lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost opštine Kovin za period od 2022-2025. godine za usvajanje,  Opštinska uprava Kovin sprovodi javnu raspravu o nacrtu ovog važnog dokumenta sa predstavnicima državnih organa, predstavnicima civilnog društva, stručne javnosti, kao i sa svim ostalim zainteresovanim subjektima.

Javna rasprava je počela u ponedeljak i sprovodiće se do 8. januara 2022. godine. U tom vremenskom periodu nacrt LAP-a je dostupan na sajtu opštine u okviru banera ”Javne rasprave”, sa pratećim dokumentima – Pozivom za učešće u javnoj raspravi i Programom (rokovnikom) javne rasprave.

Predloge, sugestije, inicijative i komentare učesnici mogu dostaviti elektronskim putem na email: trezor@kovin.org.rs ili poštom na adresu: Opština Kovin, JNA br. 5, 26220 Kovin sa naznakom „Za javnu raspravu lokalnog akcionog plana za rodnu ravnopravnost.“

Posebno će u toku javne rasprave biti održan otvoreni  sastanak u formi okruglog stola, 27. decembra u zgradi Opštine Kovin, u sali za sednice Skupštine opštine Kovin (prizemlje) sa početkom u 11,00 časova. Ovom skupu mogu prisustvovati svi zainteresovani, a sastanak će biti organizovan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama u cilju zaštite od Kovida-19.

Dokumenta u vezi sa javnom raspravom o nacrtu LAP-a za rodnu ravnopravnost možete da preuzmete OVDE

Foto: Opština Kovin/arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!