Iz Čačka u Smederevo stižu tri boda, nastavljen napredak na tabeli

ČAČAK, 30. oktobar 2021 – Utakmica dva nekadašnja superligaša u Čačku zasluženo je pripala gostujućoj ekipi. Smederevo je tako nastavilo svoj uspon na tabeli, sada je na petom mestu sa samo dva boda manje od vodećeg dvojca – Jedinstva sa Uba, koje sutra igra sa Sušicom, i Sloge iz Požege, koja je danas savladala Real: Borac 1926 – Smederevo 1924 1:2 (0:1).

Prvi deo prvog poluvremena protekao je u ispitivanje snaga, da bi onda, u 23. Minutu, usledila odlična akcija gostiju;  Stanić je ubacio loptu Mladenović, proigrao glavom Stojkovića koji postiže gol. Na žalost, tom prilikom sudario se sa golmanom Borca i povredio nogu, pa je kolima hitne pomoći prevezen u čačansku bolnicu.

Nakon gola domaći pojačavaju tempo i postižu go,l koji je poništen zbog igranja rukom igrača domaćih Grbovića.

U drugom poluvremenu Smederevo je kontrolisalo tok utakmice. U 58. minutu Pronek ruši Plećića u šesnaestercu i sudija Mihajlović pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je  I Stanić.

Od tog momenta domaći kreću da napadaju još više, što je u 72. minutu donelo akciju koju realizuje Krstić. Ispostavilo se da im to nije bilo dovoljno za više od časnog poraza, jer do kraja utakmice viđena je samo još jedna šansa Čačana, ali je šut Proteka završio je preko gola.

Na kraju su tako u Smederevo otišla velika tri boda, a igrači, stručni štab i rukovodstvo, kao što možete da vidite na fotografiji, znali su to da proslave u svlačionici za goste čačanskog stadiona.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!