Futsaleri Smedereva novu drugoligašku sezonu započeli remijem

SMEDEREVO, 24. septembar 2021 – Na otvaranju sezone, po povratku u drugoiligaško društvo, u utakmici koja je protekla u obostrano otvorenoj igri, premijerni susret pred smederevskom publikom završen je nerešeno: KMF Smederevo – KMF novi Sad 2:2 (1:1).

Domaćin je prvi pripretio preko Jeftića, a sličnu  situaciju imali su gosti preko Tomića. U 8. minutu Ćirka je, uz odbranu Radmanovića, pogodio stativu, da bi potom Adamović poslao loptu ka praznoj mreži gostiju, ali je Rnić sprečio pogodak. U istom, 12. minutu, nakon kontre, Lazić je dribllingom prevario Kneževića i doneo vođstvo Novosađanima.

Još jednom je Ćirka pogodio Stativu, ali je domaćin pre pauze, u 20. minutu, ipak izjednačio.  Nad je Simeunovićem je načinjen šesti prekršaj, za kazneni udarac, koga je sam Simeunović pretvorio u izjednačenje.

Kolosalna prilika za Smederevce da povedu, na samo 20 sekundi pre odmora, ukazala se Marjanoviću, ali je u situacije jedan na jedna golman Radmanović izašao kao pobednik.

Nastavak je počeo u znaku domaćih i u 25. minutu je Prvulović, iz drugog pokušaja, doneo radost Smederevcima, koja je trajala nepun minut jer je Avdalović, posle kontre, uspeo da izjednači.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!