Neočekivano pojačanje u dresu Oklopnika – Nikola Stojković Piksi

SMEDEREVO, 10. septembar 2021 – Kako se bliži kraj prelaznog roka redovi smederevskog srpskoligaša se dopunjavaju novim ali i od ranije poznatim imenima. Posle kraće neizvesnosti, u matični klub vratio se Nikola Stojković Piksi (26), doskorašnji član leskovačke Dubočice.

Prve fudbalske korake naučio je u Smederevu, u rodnom gradu, a potom je prošao kompletnu školu Crvene zvezde. Branio je boje BSK-a, tri sezone proveo je u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, gde je bio i kapiten, posle toga se preselio u Zemunu, a onda vratio u Smederevo. Prethodnu sezonu igrao je u leskovačkoj Dubočici, a od danas je i zvanično član Smedereva.

– Igrom slučaja dobili smo veliko i značajno pojačanje. Već dve nedelje je Stojković sa nama vredno trenirao, čekajući inostrani angažman. Kako se to sve odužilo, na naše višednevno ubeđivanje, prelomio je i odlučio da ponovo obuče dres matičnog kluba. Nema sumnje da smo njegovim neočekivanim povratkom dobili izuzetno pojačanje i da će vezni red s njim još bolje funkcionisati. Verujem da će već sutra protiv Jedinstva na Ubu i dokazati nesporni kvalitet – ne krije zadovoljstvo Marijan Milenković, sekretar FK Smederevo 1924.

Skorašnji članci