Udžbenici i školski pribor za decu iz socijalno najugroženijih porodica

SMEDEREVO, 5 avgust 2021 – Fond za pomoć deci i mladima iz socijalno najugroženijih porodica Crvenog krsta Smederevo „Živoslava Lazić“ pokrenuo je akciju prikupljanja sredstava za kupovinu udžbenika i školskog pribora za decu i mlade iz najugroženijih porodica.

Iz Fonda još jednom pozivaju preduzeća, organizacije, ustanove, udruženja i građane da u okviru svojih mogućnosti uplate novac u ovaj Fond za kupovinu udžbenika i školskog pribora.

Uplata novca može se izvršiti na žiro-račun Crvenog krsta Smederevo: 310-156064-46 sa naznakom “za Fond Crvenog krsta Smederevo za pomoć deci i mladima”.

Iz Fonda zahvaljuju na do sada uplaćenim sredstvima i pozivaju sve do kojih ova informacija još nije došla da uplatom sredstava podrže kupovinu udžbenika i školskog pribora za decu iz socijalno najugroženijih porodica. Prikupljanje novca traje do 1. septembra, a Crveni krst će zatim raspodelu udžbenika i školskog pribora najugroženijima izvršiti u saradnji sa osnovnim i srednjim školama Grada Smedereva.

Smederevski Crveni krst će u okviru svojih mogućnosti izdvojiti sredstva za ovu akciju.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti na telefone Crvenog krsta Smederevo 026/46-22-543 I 026/46-22-349.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!