Uručena priznanja za medijski doprinos Crvenog krsta Smederevo

SMEDEREVO, 14. maj 2021 – Crveni krst Smederevo, povodom 145 godina postojanja i rada, a u okviru Nedelje Crvenog krsta, koja traje od 8. do 15. maja, danas je organizovao uručivanje priznanja za medijski doprinos ,koja nose ime po preminuloj dugogodišnjoj predsednici ove organizacije. Dobitnik „Zlatnog pera Živoslave Lazić“ za 2021. je portal Podunavlje.info, od kolektiva ovo priznanje dobio je i KCN Istok – Studio u Smederevu, a pojedinačnu nagradu Ana Pendić Stanković, dopisnica RTS-a iz Smedereva.

Priznanja im je uručila Anika Živanović, prošlogodišnja dobitnica, a nagrađenima se obratio Slobodan Stanković, predsednik smederevskog Crvenog krsta.

Skromnoj svečanosti koja je upriličena ovim povodom  prisustvovali su i Dragan Stanić, u smederevskom Gradskom veću zadužen za socijalnu politiku,Tomislav Živanović, sekretar Crvenog krsta i novi član Upravnog odbora ove organizacije Radiša Jovanović, a pročitano je i pozdravno pismo Jelene Stijačić, šefice Regionalne delegacije Međunarodnog komiteta Crvenog krsta.

Ovo je bila prilika i za promociju sajta smederevskog Crvenog krsta, koji je odnedavno u funkciji , gde mogu da se saznaju sve najnovije informacije iz delokruga rada ove organizacije.

Skorašnji članci