Zbog neiskorišćenog prevoza, Planjani daju sada veći popust za učenike

VELIKA PLANA, 16. april 2021 – Nakon prekida nastave u martu mesecu i zbog delimično neiskorišćenih mesečnih karata učenika osnovnih i srednjih škola, Jugoprevoz iz Velike Plane doneo je odluku da poveća popust koji učenici ostvaruju na kupovinu mesečnih i polumesečnih karata. Umesto dosadašnjeg popusta od 40 posto prilikom kupovine mesečne karte, učenici će od sada ostvariti popust od 50 odsto. Umesto dosadašnjeg popusta od 20 posto prilikom kupovine polumesečne karte, učenici će od sada ostvariti popust od 25 odsto.

Tako će mesečna karta, čija je cena bila 4.140, od sada koštati 3.450 dinara.

U slučaju, kakav je sada u aprilu, navodi se u saopštenju, cena mesečne karte će biti izračunata na bazi povratnih putovanja u konkretnim danima kada učenici pohađaju nastavu, sa umanjenjem od 25 procenata.

Ova odluka ostaje na snazi do kraja ove školske godine i odnosi se samo na učenike koji su kupili mesečnu kartu u martu mesecu tekuće godine. Učenici srednjih škola koji se ne nalaze na opštinskom spisku za refundaciju, u obavezi su da kao dokaz prilože mesečnu kartu iz marta meseca.

Foto: Jugoprevoz Velika Plana doo FB 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!