Novi sajt JKP Parking servis Smederevo – Koje parkiralište je u kojoj zoni

SMEDEREVO, 5. april 2021 – Korisnici usluga smederevskog Javnog komunalnog preduzeća Parking servis od danas i preko Interneta mogu da se informišu o tome koji parking pripada kojoj zoni, koliko na svakom od njih ima parking mesta, da li i koliko ima mesta za osobe sa invaliditetom, za dostavna vozila…

Smederevci, a pogotovo oni koji su gosti u Smederevu, neretko su se, pre ili kada već parkiraju svoje vozilo, pitali u kojoj su zoni. Trebalo je potražiti znak sa obaveštenjem ili, a i to je neretko bivalo, raspitati se kod prolaznika – i uzdati se u njihovo poznavanje stanja stvari – pre nego što se pošalje SMS.

U vreme pametnih telefona, sada će to biti kudikamo lakše. Na novom sajtu, na adresi parkingsd.rs, sada može da se vidi spisak parkirališta, sa lokacijama, po ulicama, u sve tri zone, sa navedenim brojem parking mesta, mesta za parkiranje vozila osoba sa invaliditetom, kao i onih za dostavna vozila.

Isto važi i za posebna parkirališta, javnu garažu kod zgrade Gradske uprave i parkiralište kod Nadvožnjaka.

Na novom sajtu  Javnog komunalnog preduzeća Parking servis  Smederevo nalaze se i ostale korisne informacije, počev od brojeva telefona i lokacija Direkcije i Info centra, sa radnim vremenom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!