Petarda Smedereva u petoj proveri – protiv Torlaka u Beogradu

BEOGRAD/SMEDEREVO 16. februar 2021 – Nakon subotnjeg prvog poraza u pripremnim utakmicama,u susretu sa Jedinstvom na Ubu (0:2), u najboljoj igri do sada Smederevo je danas na Adi Ciganliji ostvarilo ubedljivu pobedu: Torlak – Smederevo 1924 1:5 (0:2).

Od početka utakmice, učenici novog stratega Smedereva Dragana Stevanovića diktirali su tempo i na odmor otišli sa dva gola prednosti. U tom periodu igre trećeplasirani tim Beogradske zone, koji samo bod zaostaje za vodećom Prvom iskrom iz Bariča, pružio je snažan otpor, ali nije imao izrazite šanse sa postizanje pogodaka.

Još bolje Smederevci su zaigrali u nastavku susreta, a da su napadači bili malo prisebniji pobeda je mogla da bude izražena i većom razlikom. Kao i na prvom meču protiv OFK Mihajlovca (4:2) i ovoga puta se istakao, sa dva gola, mladi Nikola Filipović, koji je na pet pripremnih utakmica postigao isto toliko golova. Pored njega, u strelce su se upisali Drgan Alentijev, Marko Lukić i Luka Stojaković.

Sledeći, šesti po redu test Smederevci će imati u subotu, na terenu sa veštačkom podlogom u Pančevu, a rival će im biti ekipa Borca iz Sakula, član Srpske lige Vojvodina.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!