Sa kombinovanim timom minimalan poraz od Trepče u Tutinu

TUTIN/SMEDEREVO, 22. novembar 2020 – U poslednjoj utakmici poslednjeg 17. kola, Smederevci su, praktično na neutralnom teru – u Tutinu, gde je zbog epidemiološke situacije u Severnomitrovačkom okrugu Trepča bila domaćin, ipak pretrpeli minimalan poraz; Trepča – Smederevo 1924 1:0 (0:0).

Za ovaj meč trener Smederevaca Igor Savić, zbog povreda, prehlada i kartona, nije mogao da računa na nekoliko standardnih prvotimaca, pa je susret počeo sa četiri bonus igrača. Ako se ovome doda da su sa klupe priliku u nastavku dobili aktuelni juniori, Sočanac, Kovačević i Lukić, onda ovakav epilog i nije iznenađenje.

Prvi deo susreta protekao je u inicijativi Trepče, ali je sve do 68. minuta na ovom meču sigurnog golmana Dobrića ostala netaknuta. Posle kornera, najviši u skoku bio je Gradimir Trnavac, lopta koju je glavom uputio od preče je završila u golu Smederevaca.

Odmah nakon toga, fudbaleri Trepče su propustili priliku da udvostruče prednost. U finišu su Smederevci pripretili preko Lukića i Stojkovića, nakon čijeg udarca, u nadoknadi vremena, nije dosuđen penal zbog igranja rukom jednog od, uslovno rečno, domaćih igrača.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!