Anđela Radojičić dva puta četvrta – i u finalu Kupa i na Prvenstvu Srbije

SMEDEREVO, 16. novembar 2020 – Četvorodnevni Kamp perspektivnih strelaca Srbije vazdušnim oružjem, koji je održan na strelištu Sportskog centra Sajmište u Novom Sadu ovog vikenda, završen je finalom Kupa Strelјačkog saveza Srbije i Prvenstvom Srbije u trostavu, 3 puta 20 hitaca, vazdušnom puškom za kadete i kadetkinje. Na oba takmičenja kadetkinja Smedereva Anđela Radojičić ostala je nadomak medalјe. Na finalu Kupa zabeležila je 584 kruga, a na državnom prvenstvu 592 kruga.

Četvrto mesto na finalu Kupa osvojio je i kadet Lazar Subotić sa 574 kruga, dok je na Prvenstvu Srbije bio sedmi sa 565 krugova.

U kampu je bila i Ivona Bojić, koja se nije ranije plasirala za finale kupa, pa je to za nju bio kontrolni meč na kome je ostvarila rezultat od 572 kruga, dok je dan kasnije sa krugom manje bila dvanaesta u kategoriji kadetkinja.

Dušan Bojić, mlađi junior u disciplini vazdušni pištolј, kako ste već mogli da se informišete na ovom portalu, pobedio je u finalu na kontrolnom takmičenju Kampa perspektivnih strelaca Srbije u opštoj kategoriji.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!