Orijentirci „Čelika“ osvojili jedanaest medalja na Kupu Avale

BEOGRAD/SMEDEREVO, 11. oktobar 2020 – U organizaciji PSK Avala Beograd, na terenima Medaković 3 i Avala Istok, ovog vikenda je održano dvodnevno takmičenje u orijentiringu pod nazivom Kup Avale. Ukupno je u dva dana „Čelik“ osvojio 11 odličja, 3 zlatna, 5 srebrnih i 2 bronzana.

„Čelik“ je prvog dana učestvovao sa 18 takmičara i osvojio 4 prva, 3 druga i 5 trećih mesta. Najbolji nastup imali su Lazar Milutinović, Dejan Ranković i Bilјana Aranđelović.

Druga dana „Čelik“ je imao 33 takmičara i osvojio 15 plasmana među prva tri, od toga imao je 4 pobednika, 7 drugoplasiranih i 4 trećeplasirana. Ovakvim plasmanima, “Čelik“ ostaje u trci za vrh, među prve tri ekipe u Orijentiring ligi Srbije.

Na ovim trkama, najbolјe rezultate postigli su Milica Vasilјević, Ilija Milutinović, Saša Nikolić i Branko Grujić. Zapažene trke imali su i Mihajlo Minić, Lazar Milutinović, Marta Trajković, Nemanja Vasilјević i Nebojša Milovanović.

Pobednici kupa Avale iz „Čelika“ u svojim kategorijama su: Ilija Milutinović, Bilјana Aranđelović, Saša Nikolić i Branko Grujić. Srebrne medalјe pripale Senki Ranković, Nemanji Vasilјeviću, Draganu Pavloviću, Draganu Nikoliću i Milanu Cvetkoviću. dok su bronzane medalјe osvojili Lazar Milutinović i Dejan Ranković.

Već predstojećeg vikenda „Čelik“ učestvuje na orijentiring trci za prvenstvo Srbije na dugoj distanci, koja će biti održana na predelima Resavice.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!