Sa tri gola Stanojević kaznio promašaje Smederevaca i doneo bod gostima

SMEDEREVO, 10. oktobar 2020 – Za Smederevo su bili kobni poslednji minuti prvog i drugog poluvremena. Promašaji su došli na naplatu na kraju i bod je otišao Lajkovčanima: Smederevo 1924 – Železničar Lajkovac 3:3 (2:1).

Smederevo je prvo došlo u priliku da povede, šanse su imali Ivanić i Marko Bačanina, a gosti su uzvratili preko Mijuškovića. Do vođstva domaći su stigli u 29. minutu, kada je posle centaršuta Ivanića kod prve stative Strahinja Bačanin glavom pogodio suprotan ugao.

Nakon kombinacije sa Ivanićem u 42. minutu, Marko Bačanin je duplirao prednost Smedereva.

U poslednjim trenucima prvog dela susreta Ivanić je srušio Stanojevića, koji je sam i realizovao najstrožu kaznu i smanjio prednost domaćina.

Nastavak je ponovo doneo inicijativu Smederevaca, ali su Lajkovčani u 61. minutu, parabolom pod prečku Stanojevića, stigli do izjednačenja.

U 71. minutu Čočaj je oboren u kaznenom prostoru gostiju, a siguran sa bele tačke bio je Marko Bačanin. Nešto kasnije je Đurković je mogao da reši pitanje pobednika, ali je umesto mreže pogodio prečku.

Kazna je stigla u poslednjim trenucima, neutralnim posmatračima sigurno uzbudljivog meča, pošto je odbitak od Dobrića Petar Stanojević pretvorio u svoj treći gol i bod za Železničar.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!