Takmičari Čelika osvojili devet medalja u 4. kolu Orijentiring lige Srbije

BE0OGRAD/SMEDEREVO, 4. oktobar 2020  – U organizaciji AOK ‘Košutnjak, na terenima Baba kod Sopota, održano je redovno četvrto kolo Orijentiring lige Srbije. U konkurenciji 179 takmičara iz 15 klubova Srbije, orijentirci Čelika osvojili su četiri zlatne, četiri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Najveći uspeh, osvajanje prvog mesta, ostvario je Vasilije Vujić u kategoriji pionira do 12 godina. Njemu se na postolju, osvajanjem srebrne medalje pridružio Ilija Milutinović. Zlatne medalje osvojili su i Saša Nikolić, Biljana Aranđelović i Milan Cvetković. Srebrne medalje pripale su i Milici Vasiljević, Katarini Cvetković i Draganu Nikoliću.

Ovim rezultatima Čelik je bio među tri najuspešnija kluba na ovom prvenstvu i uključio se u borbu za titulu u OLS.

Drugog dana Beograd opena, na terenima Miljakovca, bila je trka u okviru svetske lige na sprint distanci. Za ovu trku odlučili su se da idu Dragan Pavlović, koji je zauzeo prvo mesto, i Biljana Aranđelović, koja je bila druga, kao i Saša Nikolić koji je stigao do trećeg mesta. Nove tri medalje za Čelik.

Čelik je imao i pešače ture na Kosmaju i stazama zdravlja oko Smedereva. Na Kosmaju je bilo 30 članova Čelika, dok je na stazama zdravlja, Čelik bio domaćin planinarima iz Kraljeva, kojih je bilo 35, sa domaćinima oko 50 učesnika. Bila je to tura od 15 kilometara, u kojoj su gosti i domaćini uživali po lepom vremenu, usledila je poseta tvrđavi i drugim znamenitostima Smedereva.

Već predstojećeg vikenda Čelik učestvuje na Kupu Avale, koji je dvodnevno takmičenje. Prvi dan je u naselju Medaković, a drugi na terenima Avale, u zoni male Avaline kuće. Ovim takmičenjima nastavlja se borba za titulu prvaka Srbije.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!