Danas ističe rok za dostavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja APR-u

3. septembar 2020 – Agencija za privredne registre podseća obveznike koji imaju obavezu dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, da rok za njihovo dostavljanje ističe danas, u četvrtak, 3. septembra. Ove godine je, navode iz APR-a, rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen, zbog proglašenja vanrednog stanja, a u skladu sa Uredbom o pomeranju rokova za održavanje redovne sednice skupštine privrednog društva i dostavljanje godišnjih i konsolidovanih finansijskih izveštaja privrednih društava, zadruga, drugih pravnih lica i preduzetnika…

Poslednjeg dana roka za predaju ovih izveštaja (3. septembar), Agencija je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 časa radi pružanja stručne pomoći u vezi sastavljanja i dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima.

Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs.

Za tehničku podršku u vezi pristupa PIS FI sistemu ili problema sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Foto/ilustracija: APR

Skorašnji članci

error: Content is protected !!