Noć muzeja odložena, pa zakazana za septembar – i ponovo odložena

5. avgust 2020 – Program 17. Noći muzeja, čije je održavanje bilo planirano za 5. septembar 2020. godine, otkazan je zbog aktuelne epidemiološke situacije sa koronavirusom, saopštili su organizatori.

Prvobitno je Noć muzeja, kao i obično, trebalo da bude polovinom maja, ali je i tada iz istog razloga, odložena za početak septembra.

Iako smo želeli da se i ove godine družimo sa vama i provedemo još jednu Noć muzeja zajedno, trenutna situacija kako u zemlji, tako i širom sveta daje nam jasan znak da će ovo druženje morati da pričeka još malo.

Posle dužeg razmatranja različitih faktora odlučili smo da, zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane korona virusom, odložimo druženje za neku sledeću priliku. Bezbednost i zdravlje svih vas koji iz godine u godinu dolazite na Noć muzeja, kao i svih onih koji zajedno sa nama učestvuju u organizaciji Noći muzeja širom zemlje, na prvom je mestu.

Zbog toga sada stavljamo sve na malu pauzu i čim se za to stvore uslovi, priredićemo vam još jedan provod u muzejima za pamćenje.

Vaša Noć muzeja 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!