Kaliopi Fan Art dobio pobednika: Glavna nagrada ide u Smederevo! (VIDEO)

2. jun 2020 – Nakon višemesečnog on-line takmičenja, proglašeni su najbolji na ovogodišnjem Grand Prix – Kaliopi Fan Art. Posle prebrojavanja glasova kreativnog tima i stručnog žirija, u tesnoj trci, ali sa najviše glasova, nagrada Grand Prix pripala je Viktoriji Milošević iz Smedereva, objavljeno je danas.

Takmičenje Kaliopi Fan Art trajalo je tri meseca. Tokom marta i aprila stizale su kreacije takmičara koji su bili predstavljeni na svim Kaliopinim društvenim mrežama, a zatim odabrani su finalisti koji su se takmičili za brojne nagrade u nekoliko kategorija.

Uz Grand Prix, nagrade su dodeljene za prvo, drugo i treće mesto u kategorijama vokalni kaver, instrumentalni kaver, ples, crtanje i najoriginalniji video. Isto tako nagrade je dodelio i stručni žiri, za najmlađe i one koji su dali poseban doprinos i obeležili Kaliopi Fan Art na svoj način. Nagrade,su u širokom rasponu – on-line časovi pevanja sa Kaliopi i nastupi vokalno-instrumentalnih gostiju na njenim koncertima, učešće u njenom videu, izrada idejnog rešenja za kaver njenog novog singla, izložba u sklopu njenog velikog koncerta, otvaranje izložbe slika, poseta muzičkoj radionici, poseta Kaliopi najmlađih dobitnika u njihovim gradovima, kao i VIP ulaznice za njene koncerte i upoznavanje s njom… Nagrada Viktorije Milošević uključuje “Vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi”.

Kaliopi veruje da je sa ovim višeslojnim činom međusobnog poštovanja i ljubavi prema muzici i umetnosti generalno, uspela da prenese poruku i veliku životnu motivaciju da je najvažnija stvar verovanje u sebe i svoje snove:

“Napravila sam Kaliopi Fan Art da ostanem u kontaktu sa svojom publikom i da im dam svetlost u ovo vreme opšte krize. Istovremeno, kroz ovaj projekt moji su fanovi mogli pokazati svoje kreativne veštine i talente. I iako smo na daljini, cilj mi je bila da nas muzika ponovo spoji i ujedini u jedno.

Čestitke od sveg srca svim učesnicima, nagrađenima, kao i mom timu koji je neumorno radio na ovom projektu.”

Izjavu je dala i pobednica, mlada Smederevka Viktorija Milošević, dobitnica Grand Prix nagrade:

“Iskreno, nisam očekivala da ću pobediti jer su svi takmičari uložili veliki trud i pokazali svoje talente na razne načine. Jako sam srećna i uzbuđena zbog glavne nagrade i ona mi daje još veći podsticaj da radim ono što volim, shvatila sam da ne treba nikad da odustajem, da verujem u sebe i da radim na sebi. Zahvaljujem se Kaliopi i njenom timu, što su mi dali snagu i motivaciju da se trudim i da jurim svoje snove. Nisam očekivala, ali dobila sam veliku podršku ne samo od roditelja, profesora, drugara, nego i od ljudi iz mog grada, a i šire. I zahvalila bih se svima na ovom prelepom iskustvu i nadam se da su i ostali takmičari ovako doživeli ovo takmičenje.”

Proglašenje pobednika i izjava Grand Prix dobitnice Viktorije Milosević:  https://youtu.be/vIqklfd0Hbk

Skorašnji članci

error: Content is protected !!