SPAS: Mnoge slabosti funkcionisanja Gradskog štaba za vanredne situacije

SMEDEREVO, 8. maj 2020 – Gradski odbor Srpskog patriotskog saveza u Smederevu obratio se saopštenjem u kome obaveštava sugrađane da nastavlјa izborne aktivnosti, ali i iznosi svoje mišljenje o delovanju Gradske uprave i Štaba za vanredne situacije u borbi sa epidemijom.

„Iako se, ne želeći da na bilo koji način doprinesemo podelama i nesuglasicama u trenucima kada je Srbija ugrožena, tokom trajanja vanrednog nismo oglašavali, rad Gradske uprave i štaba za vanredne situacije pomno smo pratili i analizirali, pa ćemo u danima koji su pred nama izneti sve zaklјučke do kojih smo došli, kako negativne, tako i one  pozitivne.

Borba sa epidemijom virusa pokazala je mnoge slabosti funkcionisanja Grada Smedereva, što se posebno odnosi na Gradski štab za vanredne situacije čiji je rad obilovao nesuglasicama. Takva praksa je nedopustiva i u mnogo mirnijim okolnostima od globalne epidemije i ugroženosti života lјudi.

Naš cilј u predstojećoj kampanji biće predstavlјanje odgovornijeg i ozbilјnijeg pristupa politici, zasnovanog na stručnost i znanju, što u Smederevu već duži niz godina izostaje“, navodi se, između ostalog, u saopštenju Gradskog odbora SPAS-a u Smederevu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!