Većina marketa sutra i u nedelju radi, Lidl odmara svoje zaposlene

1. maj 2020 – Ranije ove nedelje bilo je najavljeno da će policijski čas za ovaj vikend početi u četvrtak u 18 sati a završiti se u ponedeljak ujutru, ali kako je u međuvremenu odluka promenjena, pa je sada u toku policijski čas koji je započeo juče u 18 sati i trajaće do sutra u 5 ujutru, trgovci se prilagođavaju. I Privredna komora Srbije se javila preporukom, koju su gradski i opštinski štabovi preneli, da rad maloprodajnih objekata „treba organizovati od 7  do 17 časova“.

Većina njih j, i mimo toga,e odlučila da u dane vikenda, iako je i u subotu državni praznik, otvori vrata maloprodajnih objekata. Tako će marketi Idea, Roda i Maxi sutra, u najvećem broju mesta, kako je i preporučeno, raditi od 7 do 17 časova.

Tokom prvomajskih praznika Lidl prodavnice od danas pa do nedelje ne rade, a to su iz kompanije objasnili ovako:

„U ovoj vanrednoj situaciji naši zaposleni su bili tu za svoje sugrađane, i iz dana u dan se prilagođavali promenama i potrebama za snabdevanjem, dajući uvek više i obezbeđujući prijatnu kupovinu. Tim povodom, želimo da omogućimo svim našim zaposlenima da se u znak proslave Međunarodnog praznika rada, zasluženo odmore tokom tri spojena neradna dana”.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!