Ovlašćeni radnik palanačkog Centra za socijalni rad podizaće penzije

26. mart 2020 – Ovlašćeno lice Centra za socijalni rad u Smederevskoj Palanci od sutra, 27. marta, biće angažovano za podizanje penzija osobama starijim od 65 godina koje, zbog virusa korona, ne mogu da izlaze na ulice, a kojima je isplata penzija počela u sredu.

Ukoliko se penzioner odluči za podizanje gotovog novca u prostorijama banke preko ovlašćenog lica, a nema nikoga od prijatelјa i srodnika koga bi mogao da ovlasti za ovu vrstu transakcije, može da kontaktira ovlašćeno lice Centra za socijalni rad u Smederevskoj Palanci na brojeve telefona 311-365 i 066/8814771,objavljeno je danas na zvaničnoj stranici Opštine Smederevska Palanka.

Sledi i objašnjenje: banke su dužne da omoguće penzionerima isplatu gotovog novca preko ovlašćenog lica na osnovu jednokratnog punomoćja kojim se lice ovlašćuje za podizanje gotovine.

Kako bi olakšali proceduru, radnik Centra za socijalni rad  kod sebe će imati primerak ovlašćenja koje se može popuniti , a koje je neophodno kako bi se penzija za drugog podigla.

Informacija i foto: smederevskaplanka.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!