Zamrznut rok za podnošenje prijava za finansijsku pomoć učenicima i studentima

SMEDEREVO, 16. mart 2020 – Komisija za izbor korisnika i raspodelu sredstava za podsticanje obrazovanja učenika i studenata na teritoriji grada Smedereva zamrzla je rok za podnošenje prijava zbog novonastale situacije u vezi sa korona virusom.

Rok za podnošenje prijava po ovom javnom pozivu, za dodelu finansijske pomoći učenicima i studentima na teritoriji grada Smedereva, koji je objavljen 13. marta na zvaničnom sajtu grada Smedereva i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Smedereva zastaje danas, 16. marta i nastavlja da teče po okončanju vanrednog stanja.

Sve informacije o nastavku roka za podnošenje prijava po ovom javnom pozivu biće objavljene na zvaničnoj internet stranice Grada Smedereva www.smederevo.org.rs.

Takođe, građani su zamoljeni da se dosledno pridržavaju mera i preporuka nadležnih organa donetih u cilju suzbijanja korona virusa i da sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom mogu da dobiju i telefonskim putem, nema potrebe da dolaskom u zgradu Gradske uprave grada Smedereva izlažu sebe i druge opasnosti od širenja virusa.

Kontakt telefon je 026 672-724, lokal 18 33.

Foto/ilustracija: pixabay.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!