Svetosavske nagrade Dragani Andrić i Slavoljubu Stojadinoviću

BEOGRAD, 27. januar 202 – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je danas tradicionalne Svetosavske nagrade za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja za 2019. godinu, a među 28 dobitnika su i Dragana Andrić, nastavnica engleskog jezika u OŠ „Heroj Radmila Šišković“ u Smederevskoj Palanci i Slavolјub Stojadinović, profesor fizičkog vaspitanja u Ekonomsko-ugostitelјskoj školi „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani.

Dragana Andrić je autor i realizator onlajn obuke za nastavnike „Nastava engleskog jezika zasnovana na interdisciplinarnom pristupu“. Dobitnik je Nacionalne i Evropske oznake kvaliteta što je i školi u kojoj radi omogućilo da aplicira za oznaku eTvinig škole.

Slavolјub Stojadinović, profesor fizičkog vaspitanja, nagradu je dobio za ispolјenu hrabrost i odlučnost u iznenadnoj i rizičnoj situaciji, kada je, u novembru prošle godine, o tome ste mogli da čitate i na našem portalu, razoružao napadača koji je ušao u Ekonomsko-ugostitelјsku školu „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani.

Kompletan spisak dobitnika možete da pogledate ovde.

Foto: Vlada Srbije, srbija.gov.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!