Nebojša Vučićević: Ako nekome smetamo trebalo je da nam kažu

SMEDEREVO, 7. decembar 2019 – Uoči današnje utakmice sa Novim Pazarom, po prvi put otkada je na klupi Smedereva Nebojša Vučićević je za jedan medij otvorio srce i progovorio o svemu što se poslednjih mesec i po dana dešava.

– Ni danas mi nije jasno zbog čega su nam oduzeti bodovi, kada je sa naše strane sve bilo potpuno čisto. Sve to, oduzimanje 10 bodova, totalno je poremetilo i igrače i stručni štab. Pri tome, nije na meni da komentarišem suđenje, ali smo posle toga bili svedoci čudnih sudijskih kriterijuma, zbog čega na prethodnim utakmicama nisam mogao da izvedem najjači sastav, a da ne govorimo o dosuđenim penalima protiv nas i onim koji nisu svirani u našu korist – kaže Vučićević.

I u Pazar je Smederevo otputovalo desetkovano, sada ne samo zbog kartone nego i zbog povreda i prehlade, koja je nekoliko igrača vezala za krevet.

– Čvrsto verujem da će ljudi iz Saveza uvideti grešku i ispraviti nepravdu koja je naneta našem klubu. Pošteno smo osvojili 25 bodova i ako nekome smetamo trebalo je da nam to odmah kažu. Računamo na sve osvojene bodove, izborene na terenu, a ako smatraju drugačije neka nam uzmu i ovih preostalih 15 bodova. Za nas je validna ona tabela sa ostvarenim rezultatima, sve ostalo je čista nepravda – rezigniran je prvi čovek na klupi Smedereva.

Foto. Podunavlje.info i privatna arhiva

Skorašnji članci