Kasarna u Smederevu ponovo na prodaju – početna cena 2,5 miliona evra

15. novembar 2019 – Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa širom Srbije, među njima je i kasarna u Smederevu, koja je najskuplja – za nju je početna kupoprodajna cena dva i po miliona evra, objavila je danas ekapija.com.

Vojni kompleks u Smederevu, kako je u prethodnim oglasima objavljivano, čini 14 objekata ukupne površine 771,71 kvadratni metar, među kojima su najveće zgrada za operativni centar, magacin eksploziva i municije i jedan od objekata stražare. Ovom kompleksu pripada i nešto više od 18 hektara zemljišta. Zanimljivo da je već šest ili sedam puta kasarna na Carini nuđena na prodaju, a da je cena bila snižena na 1,7 miliona evra da bi sada ponovo bila podignuta.

Na prodaju su, osim kasarne u Smederevu, ponuđeni vojni kompleksa u Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Somboru, Požarevcu, Knjaževcu, Leskovcu, Nišu, Surdulici, Užicu, Novom Sadu i Beogradu. Reč je o nekretninama koje nisu neophodne za funkcionisanje vojske, a otuđuju se kao jedinstvene celine u viđenom stanju, prodaju se metodom prikupljanja pismenih ponuda, bez prava kupaca na naknadne reklamacije.

Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od dana objavljivanja oglasa.F

Foto/ilustracija: googlemaps

Skorašnji članci

error: Content is protected !!