Pet prvih i jedno treće mesto članova „Čelika“ u Čortanovcima

SMEDEREVO, 26. avgust 2019 – U nedelju je održano šesto redovno kolo u Ligi planinarske orijentacije. Trka je u organizaciji planinarskog kluba „Železničar“ iz Inđije, u okviru dvadesetih  „Dunavskih čarolija“, bila na terenima Nacionalnog parka Fruška Gora, u okolini Čortanovaca, sa startom i ciljem kod planinarskog doma Kozarica.

Na takmičenju je učestvovalo pet klubova sa ukupno 19 ekipa, među kojima je bilo šest „Čelikovih“.  „Čelik“ je osvojio pet prvih i  jedno treće mesto; pobedile su ekipe pionira, seniora, seniorki, veteranki i veterana, dok je druga ekipa pionira zauzela treće mesto. Tako je „Čelik“, branilac titule šampiona države u ovom sportu, i na ovoj trci bio najuspešniji klub. Rezultatima sa ove trke „Čelik „se još više učvrstio na vodećoj poziciji ovogodišnje lige.

U najačoj, seniorskoj kategoriji, pobedila je ekipa “Čelika“ u sastavu: Dejan Rankovići, Aleksandar Živojinović i Miloš Karupović. Zlatnu medalju osvojila je druga pionirska ekipa koju su činili: Mihajlo Minić, Marta Trajković i Sava Veličković, dok je prva ekipa pionira bila treća, a nastupila je u sastavu: Mina Vučković, Nikola Tasić i Konstantin Jocović. Prve su bile i seniorke: Jelena Tasić, Marija Trajković i Tamara Jocović. Ekipu veteranki, koje su takođe izvojevale pobedu, činile su: Nataša Stanisavljević, Biljana Grujić i Danijela Jeremić. Pobedu ekipi veterana doneli su: Branko Grujić, Dragutin Jeremić i Štefan Riling.

Po lepom i sunčanom vremenu, idealnom za boravak u prirodi i takmičenja u planinarskom orijentisanju, ali i šetnju ovim lepim predelima, učestvovalo je još 15 članova kluba. Nakon takmičenja, dodele medalja, članovi „Čelika, proveli su lepe trenutke u druželju na dunavskoj plaži “Varljivo leto 68“. Pored plivanja za relaksaciju mišića nakon napornih trka, igrala se i odbojka na pesku.

Pripremio Branko Grujić, fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!