Jednokratna novčana i pomoć u nabavci u ogreva za izbegle i raseljene

SMEDEREVO, 2. avgust 2019 – Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći u vidu humanitarnih paketa hrane, ogreva i jednokratne novčane pomoći socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raselјenih lica koja imaju boravište na teritoriji Grada Smedereva raspisala je javni poziv za dodelu jednokratne novčane pomoći i pomoći pri nabavci ogreva socijalno ugroženim porodicama izbeglica i interno raselјenih lica koja imaju boravište na teritoriji ovog grada.

Za ostvarivanje prava na pomoć potrebno je da podnosilac zahteva i članovi njegovog porodičnog domaćinstva, ispunjavaju imaju izbeglički status, odnosno da su evidentirani kao interno raselјena lica, sa boravištem u gradu Smederevu, kao i da ukupni prihodi porodice ne prelaze 50 posto prosečne neto plate na nivou Republike Srbije, isplaćene za maj mesec 2019. godine tj. 27.690,00 dinara.

Prijavni obrazac može se preuzeti u prostorijama Povereništva za izbeglice i migracije Gradske uprave grada Smedereva, Trg Republike broj12, svakog radnog dana od 7 i 30 do 15 i 30, a tu se mogu dobiti i detalјna obaveštenja.

Popunjen prijavni obrazac sa prilozima – potrebnom dokumentacijom, u zatvorenoj koverti predaje se na pisarnici Gradske uprave grada Smedereva, Ulica omladinska broj1, ili putem pošte sa naznakom „Javni poziv za dodelu jednokratne novčane pomoći – ne otvarati“ ili „Javni poziv za dodelu pomoći  pri nabavci ogreva- ne otvarati -“  u roku od 8 dana od dana objavlјivanja Javnog poziva.

Podnosioci prijava mogu se prijaviti samo za jednu vrstu pomoći.

Detalje poziva možete da pogledate OVDE:

Foto/ilustracija: pixabay.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!