Turnir u Radincu pred punim tribinama

RADINAC, 16. jul 2016 – Jubilarni 25. Memorijal „Jaza-Kaci“ počeo je na renoviranom terenu OŠ Ivo Andrić“, pred punim tribinama, nastupom KUD Radinac sa igrama iz Šumadije. U revijalnom delu programa predstavili su se petlići FK Mladi radnik.

Potom je startovao i zvanični program turnira, u kome učestvuje 14 ekipa, otvorili su Stovarište Pro Bet i STR Bisa (7:3). U drugom meču Mladi radnik je bio uspešniji od borbenih Gsara sa 3:2, a potom su usledile utakmice u kojima su snage odmerile četiri najkvalitetnije ekipe u kojima nastupaju aktivni igrači malog i velikog fudbala.

U reprizi susreta za treće mesto na nedavno završenom četvrtom Memorijalnom turniru Zoran Popović Pop u Smederevu, Kladionica Soker je pogocima Mihajla Radojkovića i Dragana Đorđevića savladala Sentić Komerc (2:1), a utešni pogodak za poražene je postigao Marko Radovanović.  

Nešto pre ponoći odigran je šlager večeri u kome je Fleks Mont, sastavljen od smederevskih futsalera, posle dosta neizvesnosti, pogocima Marka Milosavljevića i u završnici Dejana Kneževića, pobedio Teretanu 300 Zlatiborac, bilo je 2:1, na poluvremenu 1:0.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!