Počinje sezona kupanja na bazenima Sportskog centra

SMEDEREVO, 14. jun 2019 – Kupališna sezona na bazenima Sportskog centra u Smederevu, biće otvorena ove subote u 11 časova, potvrdio je za Podunavlje.info Mladen Savić, vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Sportski centar Smederevo.

“Dugo očekivana sezona plivanja na bazenima Sportskog centra počinje sutra. U 11 časova pripremamo svečano otvaranje, a što se bazena tiče, u subotu i nedelju radićemo samo dnevnu smenu od 11 do 19 časova”, rekao je Savić.

Finalno čišćenje, postavljanje ležaljki, suncobrana, nabavka preostalih sitnica – to su poslednji u nizu poslova koje smo zatekli prilikom današnjeg obilaska bazena, pred sam početak ovogodišnje sezone kupanja.

“Voda je čista i spremna za kupače. Kada se steknu uslovi, krenućemo i sa jutarnjim i večernjim terminima. Planiramo brojne aktivnosti ove godine, škole plivanja, takmičenja u krosfitu, plivanju.. Na otvaranju ćemo imati muzički program, uz voditelja i di-džeja.”

Savić je istakao da će svi zaposleni u ovom javnom preduzeću uložiti dodatni napor kako bi makar za nijansu unapredili kompletnu uslugu tokom ovogodišnje sezone kupanja, uz podsećanje da će bezbednost kupača biti na prvom mestu.

“Uzorci vode biće kontrolisani ustaljenom dinamikom i do sada se nije desilo da su stručnjaci u Zavodu za javno zdravlje uočili neke nepravilnosti”, podseća Savić i naglašava da JP Sportski centar vrši i internu kontrolu hlora i PH vrednosti vode na svakih sat vremena. Danas smo prisustvovali upravo jednoj ovakvoj kontroli.

„Cene su nepromenjene, već nekoliko godina. Jutarnja smena za kupanje je 100 dinara, dnevna 200, noćna 200, komplet dve ležaljke i suncobran 250 dinara, mali suncobran 50 dinara“, kaže Savić i dodaje da je u ponudi, osim Frikom sladoleda, i brza hrana – palačinke, pomfrit, a za razliku od prethodnih godina, radiće dve bašte u hladovini.

“Pošto ove godine mi prodajemo i pića, trudićemo se da budu što niže cene, kako bi osvežavajući bezalkoholni napici bili pristupačni našim posetiocima. Gledamo da u svakom segmentu budemo na usluzi građanima i da oni uvek budu u prvom planu”, poručio je Mladen Savić, prvi čovek smederevskog Sportskog centra.

error: Content is protected !!