Džambo za drugu radost

PETROVAC NA MLAVI, 12. februar 2019 – Posle prvoligaša Trajala u Kruševcu (2:1), Smederevci su i u drugom kontrolnom meču ostvarili pobedu. Na terenu u  selu Šetonje kod Petrovca na Mlavi, izabranici Zorana Vujičića savladali su Slogu 33, rezultatom 2:0 (2:0).

Domaćin je prvi pripretio preko Predraga Luke, ali je Žarko Trifunović, golman Smedereva, bio na visini zadatka.

U 17. minutu, mladi Miodrag Aćimović (18), bonus igrač pristigao iz Voždovca, sa više od 20 metara je uputio snažan prizemni udarac prema golu Sloge. Golman Ivanović je kratko odbio loptu na koju je natrčao Nemanja Stojanović Džambo i sa sedam metara zatresao mrežu rivala.

Pre odlaska na odmor, novi vezista oklopnika Nikola Radenković je dubinskom loptom sa centra pronašao Nemanju Stojanovića koji je pretrčao svoje pratioce i po drugi put se upisao u strelce.

Pobeda je mogla biti i ubedljivija, da u 73. minutu povratnik iz Amerike Ivan Tapušković nije umesto mreže pogodio stativu.

U prvom poluvremenu Smederevci su izveli sledeći sastav: Trifunović, Stanimirović, Trajković, Stanić, Marković, Radenković, N. Stojanović, Lepojević, S. Stojanović, Rajković, Aćimović.

Do kraja utakmice igrali su još: Dobrić, Cigulajkić, Nikolić, Đurđević, Milosavljević, Garić, Jovković i Mladenović.

Ekspedicija fudbalera Smedereva sutra (sreda) u večernjim satima putuje u bugarski grad Burgas, gde će obaviti dvonedeljne pripreme i odigrati najmanje četiri kontrolne utakmice.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!