Izazov… Rušenje i rađanje (u 8 slika)

SMEDEREVO, 20. januar 2019 – U skladu sa najnovijim „izazovom“ koji je aktuelan na Internetu, a zove se #tenyearschallenge (poređenje dve lične fotografije od pre deset godina i na današnji dan), pokušali smo mali eksperiment. Doduše, niti je period od deset godina u pitanju, ovo pa u skladu sa štednjom na svim nivoima, sveli smo na dve godine, niti su lične fotografije u fokusu naše pažnje, ali jeste zabeležen jedan proces.

Fotografije su snimane, otprilike iz istog ugla, u periodu, kako je rečeno, od dve godine, a u pitanju je izgradnja jednog stambenog objekta. Zabeležen je proces rušenja starog i izgradnja novog. Zato i naslov – Rušenje i rađanje. Potpuno je irelevantno koja je zgrada, ko je investitor i slično.

Ovo je samo početak eksperimenta koji će zaokupiti pažnju tima Podunavlje.info u narednom periodu. Odnosi se na stare fotografije, kojima ćemo pokušati da udahnemo novi život, snimajući ih iz istog ugla, toliko vremena kasnije.

Vaša zapažanja na ovu temu svakako očekujemo, pa molimo da nam komentare, naročito na ovaj mali eksperiment, uputite preko našeg Facebook profila (ukoliko imate slične afinitete i beležite ljude, događaje, pojave u različitim vremenskim periodima, sa zadovoljstvom ćemo ih objaviti na našem Instagram profilu).

Rušenje, 25.12.2016.
Rušenje, 18.1.2017.
Izgradnja, 1.6.2017.
Izgradnja, 9.6.2017.
Mali (životni) problemi, jun 2017.
Izgradnja, 31.3.2018.
Izgradnja, 17.9.2018.
Izgradnja, 18.1.2109.

Napomena: Fotografija Mali (životni) problemi, iz razumljivih razloga je fotografisana iz drugog ugla.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!