Fondacija Novak Đoković za decu hraniteljskih porodica

SMEDEREVO, 22. decembar 2018 – U smederevskom Centru za kulturu ove subote deci iz Miloševca, Velike Plane, Smederevske Palanke i Smedereva uručeno je 185 paketića koje je za njih obezbedila Fondacija Novak Đoković u saradnji sa partnerima.

Svemu su prethodile novogodišnje predstave u kojima su mališani uživali, posebno za one mlađe, od godinu i dve dana, posebno za one starije.

Inače, ovih dana je u toku nova humanitarna akcija Fondacije, najbolji teniser sveta Novak Đoković i Jelena Đoković, direktor Fondacije, pozvali su ljude širom sveta da se pridruže i doniraju novac deci iz Srbije za programe ranog razvoja. Na prikupljeni iznos za odabrane projekte Novak i Jelena uzvratiće sa isto toliko novca, duplirajući na taj način ukupnu sumu. Za nepunih nedelju dana kampanje prikupljeno je ukupno 4.925.110 dinara, a akciji se pridružilo oko 200 ljudi iz inostranstva, mahom ljubitelja tenisa i Novakovih pratilaca. Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena u izgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte za vaspitače i roditelje, u organizaciji Fondacije Novak Đoković.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!