Hapšenja zbog gajenja i preprodaje marihuane

SMEDEREVO, 13. decembar 2018 – U Smederevu je uhapšen N.S. (1992) pod sumnjom da je zasadio nekoliko biljaka marihuane, koju je nakon što je sazrela ubrao, sušio na spratu u kući, a potom pakovao u manje paketiće u nameri da je kasnije proda. Policija je prilikom pretresa njegove kuće zaplenila oko 600 grama marihuane i manju količinu amfetamina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu je priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Uhapšen je i L.P. (1997) za koga se sumnja da od dilera u Beogradu kupovao marihuanu u nameri dalje prodaje. Policija je prilikom pretresa kod njega pronašla oko 550 grama marihuane. Kako je prilikom pretresa pružao otpor policijskim službenicima i pokušao da pobegne, na teret mu se stavlja i krivično delo sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

Krivična prijava u redovnom postupku podneta je protiv još jedne osobe, kojoj je I.P. omogućio da koristi narkotike i njoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Za L.P. određeno je zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, saopštio je danas MUP.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!