PKC pobednik Radničko sportskih igara “Smederevo 2018”

Odbojkašice i odbojkaši PKC-a

SMEDEREVO, 11. jun 2018 – Takmičenje u odbojci odlučilo je pobednika 19. Radničko sportskih igara “Smederevo 2018”. Ovogodišnji pehar osvojio je PKC. Iako je pre odbojke zauzimala treću poziciju u generalnom plasmanu sa osam bodova manje od tada prvoplasiranog Osnovnog suda i sedam manje od Policijske uprave, ekipa PKC-a je u foto-finišu uspela da stigne do trijumfa.

Nakon što su u muškoj odbojci zauzeli treće mesto iza Sindikata obrazovanja i Gradske uprave, odluka je pala u finalnom susretu odbojkašica u kojem je PKC prekinuo višegodišnju dominaciju Sindikata privatnog sektora i pobedom prigrabio šampionski pehar namenjen najboljoj ekipi u generalnom plasmanu.
Na kraju je PKC imao 90 bodova, Policijska uprava 87, a Osnovni sud (koji zbog obaveza na Republičkim sportskim igrama Sindikata pravosuđa nije učestvovao u odbojci) 83 boda. Četvrto mesto u generalnom plasmanu zauzeo je Sindikat obrazovanja, prošlogodišnjim šampionima, sa 71 osvojenim bodom, dok je na petoj poziciji završila Gradska uprava koja je sakupila 61 bod.
Igre su protekle u fer i korektnom nadmetanju uz odličnu organizaciju Saveza samostalnih sindikata grada Smedereva.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!